Стилиян Петров, който организира “Мач на надеждата, разкри, че в живота

...
Стилиян Петров, който организира “Мач на надеждата, разкри, че в живота
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Беше много важно да усетя любовта на феновете

Стилиян Петров, който организира  “Мач на вярата ”, разкри, че в живота си е плакал четири пъти - при ражадането на двете му деца, последния мач със Селтик и през днешния ден.

" Знаех какво да чакам, знаех кои футболисти потвържадат и кои отпадат по персонални аргументи в последния миг. Като цяло звездите, хората, които пристигнаха през днешния ден, направиха шоу въпреки и в по-бавно движение. Както видяхте, Христо Стоичков с невероятното допиране, Мартин Петров ненапълно с бързината си, демонстрираха на България, че футболът е жив, само че за друга идея. Чужденците са очаровани от публиката, по какъв начин ги посрещнахме. Това може да ни прави горди с тази идея.

Когато излязох, Джоркаеф сподели, че Стоичков към момента си има докосването, финеса, погледа. Христо Стоичков си е Христо Стоичков. Снощи огромна част от гостите дойдоха, Христо Стоичков беше в хотела, всички имаха необикновен почит към него. Можем единствено да се гордеем, че е българин и част от нашата история.

Много прочувствено. Беше доста значимо да усетя любовта на почитателите и да покажа, че съм оценил, чул всички молебствия към мен и моето семейство ”, сподели Стилиян, който добави, че е плакал четири пъти.

“Четири пъти - когато се родиха двете ми деца, прощалния мач в Селтик и довечера. Много е мъчно да се провежда такова събитие, само че имах необикновен екип, който работи неуморно, непрекъснато ”, призна рекордьорът по мачове за националния ни тим, а по-късно бе запитан дали има някой, който е отказал поканата му за днешния мач, на което отговори:

“Да, има. Но няма да му кажа името, тъй като идеята е положителна. Не желая да встъпвам в тези неща. Всеки си има отзиви, визии, пререкания. Но напълно обикновено, аз съм го очаквал. За мен не е проблем. Хората, които пристигнаха през днешния ден да зарадват всички почитатели и вас, демонстрират огромни сърца ”, приключи Стилиян Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР